
Ciekawa alternatywa dla herbaty z rumem - wyjątkowo aromatyczna i rozgrzewająca
czas: 10 minut
liczba porcji: 2
składniki:
2 szklanki naparu z rooibos
2 kieliszki do wódki amaretto
przyrządzanie:
Herbatę rooibos zalać wrzątkiem i parzyc pod przykryciem przez ok. 5 minut. Następnie do każdej ze szklanek dodać po kieliszku amaretto. Podawać gorące.
uwagi:
W zależności od upodobań dosłodzić miodem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













